Skrevet av Emne: Karlskoga Løp 1 & 2 2019  (Lest 920 ganger)

Utlogget #xx Thomas Stokkan

  • Pilota
  • Innlegg: 5
Karlskoga Løp 1 & 2 2019
« på: 04. Mai 2019, 18:28:09 »
Til samtlige deltagere i Corsa Italiana!
Sesongstart nærmer seg med stormskritt og det er et par ting hver og en av deltakerne må gjøre før vi kan slippe til på banene i år.
Klubb Alfa Romeo Norge som er vår hovedarrangør og "ansvarlig" for at vi i hele tatt kan ha CI, har i samarbeid med styret i CI blitt enige om at serieavgiften frafaller. Men at samtlige fører i CI må ha gyldig (betalt) medlemskap i KARN (innmelding gjøres her: https://klubbalfaromeonorge.appspot.com/selfservice/signup)
 
Nytt regelverk for 2019-2021 med mindre endinger er godkjent av NBF og ligger tilgjengelig på hjemmesiden til CI (http://www.corsaitaliana.no/om-corsa-italiana/regelverk/153-regelverk-2019-2021)
Grunnet endrede vektgrenser i klassene er regnearket endret, lastes ned her: https://www.corsaitaliana.no/images/pdf/Corsa_Italiana_Klassekalkulering_2019_v1.xlsm
Nytt regneark skal fylles ut og sendes inn til: teknisk@corsaitaliana.no
 
Påmeldingskort for hastighetsløp er sendt per e-post, denne skal være ferdig utfylt og tas med av førere til samtlige løp. Er ikke disse forhåndsutfylt må dere bruke ekstra tid på dette ved innsjekk.
 
Når det kommer til påmelding til løp i Sverige er det en liten rutineforandring for oss nordmenn. Påmelding gjøres via e-post til: teknisk@corsaitaliana.no

Så til det "nye": De som ikke har opprettet konto på alfaromeo.org må gjøre dette: https://alfaromeo.org/Registrering?returnurl=https%3a%2f%2falfaromeo.org%2fKop-Salj%2fBanmotesanmalan
For så å betale startavgiften i deres nettbutikk.
 
Tilleggsregler for løp 1 og 2 er sendt ut per e-post, har du ikke mottatt noen e-post gi meg beskjed slik at vi kan få oppdatert våre lister. Les igjennom og vær forberedt.
Husk at dere må melde dere på via alfaromeo.org samt via e-post til teknisk@corsaitaliana.no
 
Minner også om at regnearket skal fylles ut og sendes inn til teknisk@corsaitaliana.no PS! fyll de ut skikkelig og send de gjerne som pdf-format. slik at de ikke kan bli "tuklet" med. ;)
 
Hilsen
Thomas Stokkan
Teknisk leder CI