Registration Agreement

For å bruke Corsa Italianas diskusjonsforum kreves det at du bruker fullt navn. Brukere som ikke registrerer seg med fullt navn får ikke adgang.

Ut over dette er reglene at man bruker normal folkeskikk og oppfører seg ordentlig.

Vær også oppmerksom på at dette nettstedet lagrer en informasjonskapsel (cookie), en tekstfil som inneholder litt informasjon (som ditt brukernavn og passord) på datamaskinen din. Dette brukes KUN for å opprettholde din pålogging. Nettstedet samler ikke inn eller sender ikke noen annen form for informasjon til din datamaskin.

Privacy Policy

Personvernerklæring

Ønsker du å komme i kontakt med vår personvernansvarlig kan du henvende deg til info@corsaitaliana.no.

Forumet lagrer og bruker bare personopplysninger som er nødvendig for å bruke forumet. Du kan be om innsyn i opplysningene vi har om deg, eller be om å få de slettet. Vi vil etterkomme ditt ønske så fort dette er praktisk mulig.

Når du registrerer deg på forumet ber vi om navn og e-postadresse. Vi bruker denne informasjonen og oppretter en profil til deg. Profilen benyttes til å identifisere deg overfor andre brukere og gi deg tilgang til forumet. Dersom du gir oss ditt samtykke vil vi en sjelden gang sende deg informasjon om Corsa Italiana. Du må aktivt godta det, og du kan når som helst velge å ikke motta noen informasjon fra oss.

Personopplysninger er beskyttet. Data er beskyttet med innlogging og tiltak for å begrense innsyn. All aktivitet i våre systemer loggføres. Systemleverandør (Garnes Data AS) har nødvendig tilgang i forumet og til deler av informasjonen som ligger der. Dette er strengt regulert gjennom avtaler vi har med dem. Vi vil aldri gi din informasjon til andre.

Når du registrerer deg vil vi lagre informasjonen så lenge du er bruker og dette er relevant. Du kan når som helst be om å få profilen og alle opplysninger vi har om deg slettet. Send PM til brukeren "admin" eller en e-post til adressen nevnt i begynnelsen av denne erklæringen.